DE MODELLEN

Crown Yachts is de specialist in cabriolet motorcruisers in staal. Crown Yachts heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van dit jacht type. Het cabriolet type staat heden ten dage samen met het open cockpit model veruit het meest in de belangstelling. Bij beide modellen ligt de nadruk op vaarbeleving en de symbiose tussen mens en water, dat dit ten koste gaat van kajuitruimte in vergelijking met andere modellen neemt de liefhebber graag op de koop toe. Naast flinke toertochten over het gehele Europese waterwegen netwerk met klein gezelschap. Zal een jacht namelijk ook veel worden gebruikt voor dagtochten met de hele familie/ gezin. Wat een genot is het dan met het hele gezelschap op hetzelfde  dekniveau van het water te genieten.
 
Momenteel bestaat het bouwportfolio uit de:

Crown Keyzer serie.
Jachten van grote klasse. Met steile waaiersteven, semi rond/ multiknikspant romp met tumblehome. Een eigentijdse uitstraling. Zowel buiten als binnen. Veel eigen inbreng voor de opdrachtgever
 
Crown Keyzer  serie bestaat uit:
Crown Keyzer 45 Cabriolet
Crown Keyzer Imperator
 


Crown Corona serie.
Cabriocruisers in drie veel gevraagde afmetingen, fraaie styling gepaard gaand met "value for money" dankzij enige standaardisatie.
 
Afbeelding invoegen 
Crown Corona serie bestaat uit:
Crown Corona C102
Crown Corona C112
Crown Corona C120