DE MODELLEN

Crown Yachts is de specialist in cabriolet motorcruisers in staal. Crown Yachts heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van dit jacht type. Het cabriolet type staat heden ten dage samen met het open cockpit model veruit het meest in de belangstelling. Bij beide modellen ligt de nadruk op vaarbeleving en de symbiose tussen mens en water, dat dit ten koste gaat van kajuitruimte in vergelijking met andere modellen neemt de liefhebber graag op de koop toe. Naast flinke toertochten over het gehele Europese waterwegen netwerk met klein gezelschap. Zal een jacht namelijk ook veel worden gebruikt voor dagtochten met de hele familie/ gezin. Wat een genot is het dan met het hele gezelschap op hetzelfde  dekniveau van het water te genieten.
 
Momenteel bestaat het bouwportfolio uit de:

 
Crown Keyzer Steep Bow serie.
Klasse schepen. Met een eigentijdse uitstraling. Zowel buiten als binnen.
 

 
Crown Keyzer Steep Bow serie bestaat uit: Crown Keyzer Steep Bow 36 Cabriolet  Crown Keyzer Steep Bow 45 Cabriolet

 
Crown Imperator.
Ook de Crown Imperator is een "high end" yacht met steile boeg en een prachtige "geveegde kont". Voorzien van een heerlijk eigenzinnige opbouw.
 
Afbeelding invoegen
 
 
Crown Imperator model: Crown Imperator XII

 
Corona serie.
Cabriocruisers in drie veel gevraagde afmetingen, fraaie styling gepaard gaand met "value for money" dankzij enige standaardisatie.
 
Afbeelding invoegen 
 
Corona serie bestaat uit: Corona C102   Corona C112   Corona C120  

 
Uw eigen model Crown Yacht?
Als "customizing yachtbuilder" zijn wij veel gewend op gebied van eigen inbreng. Zelfs een jacht (of schip, we bouwen ook voor professionals) volledig naar eigen inzicht behoort dus tot de mogelijkheden. Met als enige restrictie de capaciteit van onze werf. De lijnen met "huisontwerper" Jan Keyzer kunnen niet korter. Vripack Yachting in Sneek en DMI in Scheemda zorgen er vervolgens voor dat alles conform de eisen is.